Po hidhet në këto çaste në Amsterdam shorti i vlefshëm për edicionin e dytë të Ligës së Kombeve, teksa deri më tani janë shortuar ekipet e Ligës D edhe asaj C, ku bëjnë pjesë dhe Shqipëria me Kosovën. Fatmirësisht shorti ka evituar përplasjen mes dy ekipeve shqiptare

Liga C/ Grupi C3: Moldavi, Slloveni, Kosova, Greqia

Liga C/ Grupi C4: Kazakistan, Lituani, Bjellorusi, Shqipëri