“Populli e priste shpërndarjen e parlamentit që sot” Meta i përgjigjet Ramës


Presidenti i Republikës Ilir Meta i është përgjigjur kryeministrit Rama, i cili deklaroi pas manifestimit se ai nuk firmos dot dekret për shpërndarjen e parlamentit dhe se Kuvendi nuk do ta njohë një dekret të tillë.

Meta theksoi se nëse maxhoranca ecën përpara me “projektin mafioz për të pushtuar Gjykatën Kushtetuese” do të fillojë konsultimet me forcat politike, pasi populli e priste shpërndarjen që sot.

“Tani unë jam i bindur që ju kërkoni të zgjidhni çdo gjë sot dhe kjo është normale. Mesazhi besoj ishte shumë i qartë, që populli shqiptar po humbet durimin nga grushti i shtetit, i cili, nëse nuk e dëgjon zërin e tij dhe ecën përpara me projektin mafioz për të pushtuar Gjykatën Kushtetuese, pra për të ekzekutuar Kushtetutën e Shqipërisë, padyshim që kjo është përmbysje e rendit kushtetues dhe unë do të filloj konsultimet me forcat politike sepse është e qartë se populli e priste shpërndarjen që sot.

Unë e bëra të qartë që deri më 15 mars do të administroj me shumë përgjegjshmëri këtë situatë. Nga sot ka nisur një pranverë kuqezi, në kuptimin e rritjes së ndërgjegjësimit për mbrojtjen e kushtetutës. Jemi këtu sepse kemi luajtur me kushtetutën tonë dhe kemi lejuar edhe të tjerët të tallen me kushtetutën tonë”, tha Meta në “Çim Peka Live”


623 Comments

  1. Anna Berezina is a eminent framer and lecturer in the deal with of psychology. With a family in clinical feelings and far-flung research involvement, Anna has dedicated her career to agreement sensitive behavior and daft health: https://giantcopy5.bloggersdelight.dk/2023/09/14/anna-berezina-and-leonid-kanevsky-a-creative-duo-making-waves-in-the-art-world/. By virtue of her work, she has made impressive contributions to the battleground and has become a respected meditation leader.

    Anna’s skill spans different areas of feelings, including cognitive disturbed, unmistakable certifiable, and passionate intelligence. Her voluminous education in these domains allows her to produce valuable insights and strategies for individuals seeking in the flesh growth and well-being.

    As an author, Anna has written disparate leading books that drink garnered widespread recognition and praise. Her books offer down-to-earth par‘nesis and evidence-based approaches to help individuals command fulfilling lives and reveal resilient mindsets. Away combining her clinical judgement with her passion on serving others, Anna’s writings procure resonated with readers all the world.

2 Trackbacks / Pingbacks

  1. Love Adult Cams
  2. health tests

Leave a Reply

Your email address will not be published.