Detaje te tjera jane mesuar ne lidhje me operacionin masiv ku u arrestua edhe analisti dhe botuesi i njohur Henri Cili.

Ne dosjen hetimore e cila eshte bere publike nga Dosja.al mesohet se te arrestuarit e tjere kishin ngritur edhe nje laborator ne fshatin Dajc te Shkodres.

Ne kete zone ne baze te pergjimeve mblidhej e gjithe sasi e kerkuar e cila transportohej me pas ne Malin e Zi.

Behet fjale per transport te sasive te medha te lendeve kana.bis te cilat me pas shperndaheshin ne te gjithe vendin kryeissht ne jugun e vendit.

Ne dosje ka edhe emra te cilat jane ndaluar nga policia.

linku https://dosja.al/laboratori-tek-xhamia-ne-shkoder-qorri-dhe-operacioni-i-deshtuar/