Një person i cili kishte problem me insuficencën respiratore mësohet se ka ndërruar jetë në orët e mbrëmjes në spitalin Nënë Tereza në Tiranë.

Pacienti ishte sjellë me urgjencë nga Skrapari, dhe kishte paraqitur problem pulmonare.

Mosha e tij mësohet se ishte 45 vjeç.

Mjekët nuk e kanë cilësuar rastin si një rast të thjeshtë viral sepse siç shprehen ata, analizat paraprake nxorën një problem të theksuar polmonar dhe për këtë arsye rasti është dërguar me urgjencë dhe me autoambulancë në QSUT.