Presidenca: Parlamenti do shpërndahet, por nga populli… Meta vetëm do e firmosë

Zëdhënësi i presidentit Ilir Meta, Tedi Blushi ka paralajmëruar se do të ketë dekrete të tjera nga kreu i shtetit, sipas së cilit do të “shpartallojnë grushtin e shtetit” Në përgjigje të deklaratës së bërë nga deputeti socialist, Ulsi Manja nga Korça, Blushi shprehet i bindur se parlamenti do të shpërndahet me kërkesë të popullit dhe se Meta vetëm do e firmosë.

“Parlamentin do e shpërndajë populli. Presidenti vetëm do zbatojë vullnetin e tij. Dhe dekretin për kthimin e ligjit për grushtin e shtetit do e vendosë populli. Presidenti vetëm do e firmosë në emër të tij. Do ketë disa dekrete për shpartallimin e grushtit të shtetit. Bëni durim! Dekretet do t’i zbatojë populli shqiptar” shkruan Blushi.

Pak ditë më parë Ilir Meta u shpreh se ‘Kuvendi duhet të vetë shpërndahet I pyetur nëse shumica i trembet një dekreti të Presidentit për shpërndarjen e parlamentit, Manja nga Korça e cilësoi si absurde dhe tha se do ishte atentat ndaj kushtetutës.

19 Comments

  1. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these Second Life articles and blogs

  2. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these second life authors and blogs

  3. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these second life authors and blogs

  4. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these Second Life authors and blogs

  5. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a online game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these sl articles and blogs

  6. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a video game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these Second Life authors and blogs

  7. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a online game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these Second Life authors and blogs

  8. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a online game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these Second Life websites and blogs

  9. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these sl authors and blogs

Leave a Reply

Your email address will not be published.