Familja Rexha ne Shkoder ka hapur dyert e mortit pas lajmit qe erdhi nga Franca se djali i tyre, Mentor Rexha ka nderruar jete.

Mes loteve nena e Mentorit kerkon te drejten e djalit te saj pasi sipas familjareve ajo cfare eshte raportuar nga autorietet franceze nuk eshte e vertete.

Ne France ndodhet vellai dhe motra e Mentorit te cilet po kryejne edhe proecedurat e autopsise dhe do te kryejne procedurat e kthimit te trupit ne atdhe.