70 vjecari Ismet Abdurrahmani qe i dha fund jetes duke u veted.jegur nuk eshte nje emer i panjohur ne raportet ditore te Policise se Shkodres.

Burime per eetimes bejne me dije se 70 vjecari, gjate 2019 ka qene disa here ne Policine e Shkodres kryesisht per shkak te mosmarreveshjeve me bashkeshorten ku ky i fundit ku ushtruar dh.une psikologjike ndaj saj dhe per kete, nje dite me pare bashkeshortja kishte marre edhe urdher m.brotje.

Me 25 korrik, Ismet Abdurramani eshte paraqitur ne urgjencen e spitalit te Shkodres pasi ka tentuar ti jap fund j.etes duke pire hapa gjumi.

Ne Nentor te 2019 ky shtetas eshte paraqitur ne polici pasi ka ushtruar dh.une psikologjike ndaj bashkeshortes, nderkohe qe pikerisht nje dite me pare me 1 shkurt bashkeshortja ishte paisur me urdher mbr.otje per shkak te dh.unes se vazhdueshme nga bashkeshorti

Nderkohe qe sonte ai i ka dhene fund jetes duke i vene flaken vehtes dhe rrezikuar nje pallat te tere