Përfundon për 8 ditë/ Brenda spitalit ku do ‘luftohet’ kundër koronavirusit në Wuhan

Ditën e sotme ka përfunduar spitali i dedikuar për pacientët e prekur nga koronavirusi në zemër të qytetit ku lindi kjo sëmundje. Spitali nisi të ndërtohej vetëm 8 ditë më parë, ndërsa sot i është dhënë dora e fundit ku janë instaluar edhe pajisjet elektronike dhe mjekësore në të

Ky spital ka rreth 1 mijë shtretër dhe pritet të pres të sëmurët në Wuhan. Ndërkohë pacientët e parë të prekur me koronavisrus do të fillojnë të paraqiten të hënën. Spitali Huoshenshan, është një nga dy spitalet e dedikuara vetëm këtij virusi në kinë. Spitali ka një sipërfaqe prej 25,000 metrash katrorë.

 

 

17 Comments

  1. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these sl websites and blogs

  2. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a online game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these second life articles and blogs

  3. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a video game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these sl authors and blogs

  4. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a online game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these sl articles and blogs

  5. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a online game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these second life websites and blogs

  6. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a video game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these sl authors and blogs

  7. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a video game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these Second Life authors and blogs

  8. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these second life articles and blogs

  9. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a video game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these second life websites and blogs

  10. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a online game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these second life articles and blogs

Leave a Reply

Your email address will not be published.