Në analizën për vitin 2019 të zhvilluar në Drejtorinë e Policisë Shkodër, Veliu ka deklaruar se është ndër vitet e suksesshme të Policisë së Shtetit dhe ka dhënë vlerësime për ngjarje të renda kriminale.

Por sipas tij, ajo që shqetëson më së tepërmi qytetarët e Shkodrës janë vjedhjet e sendeve me vlerë dhe sidomos të banesave e biçikletave.

Të nderuar drejtues të Policisë që rrini e sbëzani kur budallepset shefi e duartrokisni dhe i miratoni çdo lajthitje,

Shkodra nuk është shquar kurrë për vjedhje dhe nuk është kjo që kër.cënon jetën e shkodranëve.Ajo që shqetëson bashkëqytetarët e mi dhe po i bën të braktisin vendin janë presionet nga ba.ndat.Ekzistojnë më shumë se 4 ba.nda në Shkodër që ju dhe Qeveria juaj bashkëpunon. Ato sillen në qytet të lirë dhe të pashqetësuar gjob.isin bizneset.

Në 2017, ato blenë vota pafund për llogari të Edi Ramës, me lekët e dro.gës. Ju e dini fort mirë që zonat e thella të Shkodrës janë zënë për kul.tivimin e le.ndëve nar.kotike dhe kjo as nuk diskutohet në mbledhjet që organizoni.

Ajo që po bëni është vetëm SHOW, prandaj meqë keni 6 vite që nuk bëni detyrën, mos ejani në Shkodër e të na bllokoni qendren e qytetit.
#ramaik