Laçi nuk ai doli dot të fitonte sot ndaj Vllaznisë, teksa ndeshja u mbyll 0-0. Tekniku Armando Cungu zhvilloi një intervsitë për supersport menjëherë pas ndeshjes, ku foli për ndeshjen e sotme, por jo vetëm. Ajo në të cilën u ndal ai është edhe terreni i vështirë në të cilën skuadra ka luajtur ndeshjet e fundit.

”Besoj se meritonim më shumë. Ishim më dominues se Vllaznia,sidomos pjesën e parë. Në 3-4 rastye, me më shumë kujdes mund të shënonim. në pjesën e dytë nuk sihim keq, deri ën pretendimin e e Vllaznisëe për penallti. Për 20-25 minuta vumë gjithcka në rrezik. Ishte ndeshje jashtë fushe.

Isha i bindur për menyren sesi do luanin. Vllaznia tentoi të na priste, kjo është loja e saj. luan me shumë forza. janë shu,më të organizuar. Përdorin kundërsulmet e shpejt. Duhet të kishim ekuilibër për mëenyren se lojës. Pjesën e parë ishin 3-4 raste shumë konkrete. Në një ndehsje jashtë, nuk prentendohet e njëjta mënyrë lojë.

Në Përjgithësi, ia vlejti. Ditët e fundit kanë qënë të nbukura. Unë iu bëra me dije djemve para ndshjes për shakak të terrenit. Duhet të përshtatesh. Ne ishim në vështirësi në pjesën e dytë,por edhe të parë.” – shprehet Cungu

Ai shton: ”Problemi ishte te marrja e topit. Duhej të jesh shumë i thjeshtë dhe i pregatitur, me një ose dy takime. Këto gjëra i kishim vuajtur. Edhe me Tiranën e kemi vuajtur për shkak të shiut. Ky ëshët difekt, që e vuajtëm me Tiranen, por edhe sot. Për sa i përket Naubazue,m jam i kënaqur për paraqitjen me Teutën.

Ndeshja e sotme nuk përmbushi pritshmërite. Nuabuaze është fokusi i cdo trasjneri dhe kudnërhstari. Në cdo kontakt, ka dy lohatrë pas shpine. Cdo futbollist, ka ditët e tij jo. Unë mendoj se Greca bëri në Durrës bërti një ndehsje mirë. Do ektë minutra për gjtihësecilin.

Do ketë mundësi për të krijuar koinkurrencë. Unë po mundohem tu jap më të mirën lojtarëve. Në pjesën e parë, ishim dominant dhe kërkuan vertikalimet me sulmeusit. me pak kujdes, mund të shënonim. Pjesa e dytë, nëse fasin për ekuliber, ia dhamëe ne. nbë stuatën e pretendimit, kishte një afër acarimi Vllaznia./ nuk e kuptoi këtë acarim.

Në vend që të ruajnë qetësionë. Isha i bindur se mund ti goditnim. Xhixha dhe Greca ksihin një ndehsje shumë të mirë. Vecaj ka pak ditë në stërvitje me ne. Ndeshajk po acarohej dhe tensionite ishte i pranisheëm.

Unë nuk i lëvixz shumë në fushë sepse kemi nëj ;’;dfyttrë”. ne mund të leëvizi8min ë momente kritike. Si erdhi loja, duhet të mendohim edhe për nëj pikë. Ne po rrezikonshim shumë. Vumë në diskutim rezutatin. GjIthekush ka dëshirë përt të iftuar, por ka momente kur e sheh të pamundur. Kështu mendoj unë.