Sekretari i Përgjithshëm i PD, Gazment Bardhi, ka reaguar pasi Lefter Alla deklaroi se do të padisë një nga anëtarët e partisë së tij, pikërisht Ervin Salianjin.

Bardhi thotë se reagimi i Lefter Allës është hilacak dhe qesharak dhe thotë se nuk e ndihmon dot halucinacionet nga k.. okaina.

Po ashtu Bardhi thotë se heshtja e Ramës tregon qartë se përzgjedhja e Lefter Allës është bërë për shkak të përdorimit të k.. okainës dhe lidhjes së tij me grupe kr iminale.