Një grua u arrestua, pasi ajo u zhvesh plotësisht në Aeroportin Ndërkombëtar të Miami t.

Gruaja hyri në pjesën e bagazheve dhe filloi të hiqte rrobat një e nga një

Ne fillim u shfaq vetëm me të brendshme, e më pas përfundoi duke i hequr edhe ato

Të gjithë pasagjerët kanë mbetur të shtangur nga pamjet e pazakonta, ndërsa vajza në fjalë këndonte me zë të lartë. Stafi i pasaktë i aeroportit dhe pasagjerët shikuan ndërsa ajo tundte sytjena në ajër

Disa momente më vonë gruaja u pa e ulur e zhveshur në pozicionin e zambakut në krye të një makine patrullimi policie jashtë ndërtesës së aeroportit, përpara se të vraponte nëpër rrugë drejt një oficeri policie