Per te shkuar aty ku do, nuk duhet te harrosh nga vjen!

Kjo thenie i shkon me se shumti per shtat Gjon Juncaj prokurori shqiptaro amerikan me prejardhje nga Malesia e Madhe i cili eshte zotuar ne çeshtjet qe lidhen me drejtesine shqiptare dhe aksionet antikorrupsion.

Ne nje postim ne facebook ai ka ndare me miqte nje foto te tijen ne vegjeli , me prinderit dhe nje tjeter me lahute ne dore. Ai e shoqeron postimin me nje dedikim te ndjere ne te cilin shpreh mirenjohje qe i vendosen lahuten ne duar dhe shpirtin shqiptar ne zemer

postimi

Unë jam mirënjohës për prindërit e mi. Ata vendosën një lahut në duart e mia dhe shpirtin shqiptar në zemrën time. 

I’m grateful to my parents. They placed a lahuta in my hands and the Albanian spirit in my hear