“Qeveri moj hallemadhe” gazetari zbulon gafën e paparë me firmën e Ramës

Gazetari Klodian Tomorri ka publikuar një dokument të firmosur nga ana e qeverisë Rama, për ndarjen e familjeve dhe si do të përfitojnë ato pas tërmetit të 26 Nëntorit.

Ajo që vihet re në dokument është ndarja e familjeve që kanë dy anëtarë, në dy kategori, dhe në ato që përfitojnë banesë deri në 60 metra katrorë, dhe në ato që përfitojnë deri në 80 metër.

Siç shihet dhe në foton e publikuar nga Tomorri dokumenti mban edhe firmën e kryeministrit Rama.

Postimi i plotë i gazetarit

Qeveri moj hallemadhe

Shikoni pak si e kane bere ndarjen e familjeve dhe siperfaqen e apartamentit qe perfitojne. Shkence, shkence.

Ne rreshtin e pare thone: familjet deri ne 2 anetare perfitojne banese 45 60 meter katrore.
Ne rreshtin e dyte thone: familjet nga 2 deri ne 4 anetare perfitojne 75 80 meter.

Tani ndajeni mendjen. Familjet me 2 anetare ku i fusni, tek rreshti i pare apo tek rreshti i dyte ? Apo tek te dyja?

Fiks si Fadil Hasa i ndjere 7 kamiona me 8 bataliona.

Ky eshte vendim qeverie. I votuar nga 15 burra dhe gra ministra dhe i firmosur nga kryeministri i vendit. Ta besh kete lloj gabimi ne klase te pare, te ngel mesuesi.

Qeveri moj hallemadhe.

19 Comments

 1. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a online game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these second life articles and blogs

 2. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a video game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these Second Life websites and blogs

 3. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these Second Life authors and blogs

 4. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these sl authors and blogs

 5. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these second life websites and blogs

 6. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a online game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these Second Life authors and blogs

 7. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these second life websites and blogs

 8. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a video game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these sl websites and blogs

 9. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these second life websites and blogs

 10. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a video game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these sl articles and blogs

 11. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a video game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these second life websites and blogs

Leave a Reply

Your email address will not be published.