“Shkele mbi 4 kufoma që të bëhesh kryeministër” qytetarët “masakrojnë” Ramën

Kryeministri Edi Rama zhvilloi gjatë këtyre dy ditëve takime me zyrtarët e lartë në Ukrainë, në cilësinë e kreut të zyrës së OSBE. Në një postim në “Facebook” Rama lajmëroi se sot do të kthehet në Tiranë, por aty nuk munguan as komentet e qytetarëve.

Komentuesit i shprehin kryeministrit të gjithë indinjatën që ndjejnë për të dhe për faktin që pas 9 vitesh ende nuk ka drejtësi për katër viktimat e 21 Janarit. Madje një prej qytetarëve e akuzon se vdekjet e tyre i përdori për të marrë postin e kryeministrit.

“Sot është ditë e shënuar, sot shkele mbi 4 kufoma që të bëhesh kryeministër. Nga do e festosh?” i shkruan një qytetar.

Të tjerë komentues nuk kursejnë ironinë ndaj shefit të ekzekutivit. Ka nga ata që i kërkojnë të vishet trashë sepse në Ukrainë bën ftohtë, ndërsa të tjerë i thonë se në aeroport do ta presë vetë Sali Berisha.

““A ke vesh çorape leshi se qenka ftohtë andej”, “Mirësevjen xhaxh, bëj edhe ndonjë xhiro nga Moska tako shokët e vjetër dhe bëju të fala nga Ruçi” “Mirëmëngjes z. Kryeministër, mirëardhsh. Ka dalë për të të pritur në aeroport Sali Berisha. E ka marrë shumë malli për ju  janë disa nga komentet e qytetarëve.

16 Comments

  1. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a video game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these Second Life websites and blogs

  2. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a online game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these Second Life authors and blogs

  3. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a online game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these Second Life authors and blogs

  4. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these sl websites and blogs

  5. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a video game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these Second Life websites and blogs

  6. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these Second Life authors and blogs

  7. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these Second Life websites and blogs

  8. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a online game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these Second Life authors and blogs

  9. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these Second Life websites and blogs

Leave a Reply

Your email address will not be published.