Më në fund ‘të lirë’! Meghan dhe Harry nisin jetën e tyre në Kanada

Një Meghan Markle e buzëqeshur ka marrë Archie dhe dy qenët e saj për një shëtitje në Vancouver disa orë para se Princ Harry të mbërrinte në Kanada, nga angazhimi i tij i fundit në Pallatin Mbretëror.

Dukesha e Sussex shfaqet e shoqëruar nga dy oficerë të mbrojtjes mbretërore ndërsa përshkoi në Parkun Rajonal “Horth Hill” pranë rezidencës së ishullit Vancouver, që ata kanë përdorur që nga Falënderimet, vitin e kalua

Me një portbebe, duke mbajtur djalin e saj të vogël përpara, Meghan duket më e lumtur se kurrë, në shëtitjen e saj të paqtë.

Nga ana tjetër, Harry ka përfunduar angazhimin e tij të fundit në familjen mbretërore, dhe është fotografuar gjatë rrugëtimit të tij për në Kanada, ku do t’i bashkohet jetës së tij të re, përkrah të shoqes dhe djalit.

17 Comments

  1. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a online game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these sl websites and blogs

  2. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these Second Life articles and blogs

  3. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a online game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these second life websites and blogs

  4. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a video game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these Second Life authors and blogs

  5. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these second life websites and blogs

  6. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these Second Life websites and blogs

  7. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a online game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these second life authors and blogs

  8. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a online game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these second life articles and blogs

  9. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a video game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these Second Life articles and blogs

Leave a Reply

Your email address will not be published.