Shqiptraja.com siguron fotot e çiftit të biznesmenëve me origjinë nga Skrapari që u plago.sën mbrëmjen e sotme në zonën e Alliasit në vilën e tyre në Tiranë.

Të plagosurit janë Petrit Laze 60 vjeç dhe Aferdita Laz