Një video e vjetër e Princeshë Diana është kthyer në virale dhe është shpërndarë mijëra herë.

Në këtë video të shkëputur nga një dokumentar, ajo qorton djalin saj të vogël, Princ Harry-n, duke i thënë të pushojë dhe të ulet.

Harry dëgjohet duke qeshur pas kamerës dhe kjo e ka bezdisur nënën e tij duke e shpërqendruar nga intervista që po jepte.

Këto pamje të vjetra, duket se pas debatit dhe vëmendjes që ka marr largimi nga pallati mbretëror i Harry-t, ka ngjallur interes.