“Parandalimi dhe shuarja e zjarreve në pyje, kullota dhe ambjente të brëndshme” ishte tema që zhvilluam dje dhe sot në shkollat “Kolë Martini” në Dedaj dhe “Nikë Mërnaçaj” në Kelmend së bashku me Repartin Zjarrfikës Malësi e Madhe në kuadër të projektit FORUM të mbështetur nga Vis Shqiperia

Përveç prezantimeve bëmë edhe demonstrime konkrete me nxënësit e shkollave

Si duhet të veprojmë në rast shfaqje të vatrave të zjarrit?
Cili duhet në ambjentet e brëndshme nga lëndët plasëse?
Sa të ndërgjegjëshëm jemi ne në parandalimin e zjarreve në pyje dhe kullota gjatë sezonit veror?