Pasuri / Gruaja tenton te mbyse me jastëk burrin shkak kontrata martesore

Ish-pronari i televizionit TV ERA, Abdulla Mehmetaj është tentuar të vri.tet nga bashkëshortja e tij.

Ngjarja ka ndodhur që me datën 3 janar, por është bërë publik nga këngëtarja Adelina Tahiri, e cila e ka dajë personin që është lënduar.

Sipas Mehmetajt, arsyeja ishte pasuria e tij, edhe kushti i nënshkruar në kontratën martesore, ku nënvizohej se gruaja do të kujdesej për të deri sa të jetë gjallë.

Gruaja e cila u përpoq ta vr.iste është Arlinda Mehmetaj, pedagoge në universitetin e AAB në Prishtinë.

Pas një mbrëmjeje të qetë, ata shtrihen që të flejnë, por në orën 02 40 viktimës ia nxjerr gjumin jastëku në fytyrë dhe më pas ai vë re se ishte lidhur gjatë natës me litar këmbëve dhe duarve.

Ai kishte arritur të çlirohej nga litarët dhe kishdte zbritur në katin e parë të shtëpisë, por Arlinda ishte fshehur në një pjesë të errët dhe më pas e goditi me çekan në kokë disa herë ku edhe i kishte shkaktuar të çara në kokë.

23 Comments

 1. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these second life articles and blogs

 2. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a video game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these second life articles and blogs

 3. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a online game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these second life articles and blogs

 4. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a online game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these Second Life articles and blogs

 5. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a video game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these sl authors and blogs

 6. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these second life articles and blogs

 7. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a online game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these second life authors and blogs

 8. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a video game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these sl websites and blogs

 9. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a online game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these sl websites and blogs

 10. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a video game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these Second Life articles and blogs

 11. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these sl websites and blogs

 12. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a online game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these sl websites and blogs

 13. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a video game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these second life articles and blogs

 14. It is my belief that mesothelioma is definitely the most lethal cancer. It contains unusual traits. The more I look at it the more I am convinced it does not work like a true solid human cancer. When mesothelioma is usually a rogue virus-like infection, so there is the chance of developing a vaccine and also offering vaccination to asbestos uncovered people who are open to high risk involving developing upcoming asbestos connected malignancies. Thanks for discussing your ideas about this important ailment.

Leave a Reply

Your email address will not be published.