Gazetarja tregon detajin që habiti te gjithe

Gazetarja Klodiana Lala ka dhënë detaje të reja sa i përket vrasjes me snajper të biznesmenit Kastriot Reçi, në Rrëshen. Në emisionin Opinion, ajo tha se autori është parë të hyjë si burrë nga apartamenti prej nga ka qëlluar dhe më pas të dalë si grua. Duke iu referuar raportit policor, tha gazetarja, biznesmeni është qëlluar nga hyrja nr 28 e një pallati 9katësh.

Kastriot Reçi i kishte shumë të rralla lëvizjet. Ishte i ruajtur, nga njerëz të afërt të tij ndaj dhe është bërë një atentat i tillë. Në banesë është një kanatiere e grisur, një pako me kikirik dhe planimetria e apartamentit e shkruar në gjuhë të huaj. Mënyra se si ngjitesh dhe gjithë planimetia është në gjuhë të huaj. Më pas autori e ka hedhur armën e krimit disa metra larg vendit ku qëndronte. Ka hequr rrobat dhe i ka hedhur poshtë urës tek tregu i fruta perimeve tha gazetarja.

Qitësi rreth orës 11 00 ka qëlluar me një plumb të vetëm mbi Kastriot Reçin, kur ky i fundit ishte në prani të një personi tjetër dhe një fëmije të mitur. Rezja e shikimit të objektivit nga dritarja e apartamentit është e plotë dhe jo shumë e largët, rreh 150 metra largësi.

Po ashtu gazetarja Lala tha se vëllai i këtij zotërisë punonte në Policinë e Shtetit, ka qenë shofer i një prej zyrtarëve më të lartë të Policisë së Shtetit.

134 Comments

  1. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these Second Life websites and blogs

  2. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a video game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these second life articles and blogs

  3. 2008; 34 1 1 13 buy cialis 10mg 17 The most frequent treatment-emergent adverse events TEAEs were back pain, influenza, headache, and dyspepsia, while clinical laboratory measures as well as electrocardiograms did not indicate any meaningful abnormalities after 1- and 2-year tadalafil once-daily dosing

  4. Your writing is perfect and complete. slotsite However, I think it will be more wonderful if your post includes additional topics that I am thinking of. I have a lot of posts on my site similar to your topic. Would you like to visit once?

  5. Some are medicines that help people when doctors prescribe. safe and effective drugs are available.
    ivermectin oral 0 8
    Commonly Used Drugs Charts. Comprehensive side effect and adverse reaction information.

Leave a Reply

Your email address will not be published.