Naten e kaluar ne fshatin Plan te Dukagjinit jane djegur tre banesa. 1 ne pronesine e Kol Bugajes dhe 2 banesat e ish Policit Nikolin Lera.

Familjaret pretendojne se gjithcka lidhet me profesionin e tyre pasi nuk kane probleme me asnjeri.
Policia nderkohe ka nisur hetimet.