Kryetari i shoqates Serbo Malazeze Rozafa Moraça Pavlo Jakoja deklaroi nga Kisha e Vrakes se jane 27 mije e 500 serb ne Shqiperi.

Kjo deklarate u shoqerua dhe me argumentin e tij se gjysma e Shkodres pershendesnin serbisht cka solli dhe reagimin e gazetareve shkodrane.

Ai tha se pakicat jane te trembura dhe nuk deklarohen ndonese nuk tregoi se kur ka patur ndonje incident drejt pakicave serbe.

Video/ Gjysma e Shkodres pershendet serbisht! Gazetaret debat me Kryetarin e Shoqates serbo- malazeze // www.eetimestv.com

Posted by EeTimes.al on Tuesday, January 7, 2020