Valdrin Pjetri ka lënë mënjanë betejën ligjore për fshehje të dënimit të tij në Itali cka i kushtoi edhe mandatin e Kryetarit të Bashkisë së Shkodrës në zgjedhjet e 30 Qershorit.

Ai e ka nisur ndryshe këtë vit, 2020-ën duke i dhënë fund beqarisë.
eetimes ka siguruar edhe foton e ciftit, ku gjithcka është bërë zyrtare në një rreth të ngushtë familjarë pa praninë e mediave.

eetimes i uron ciftit jetë të lumtur dhe shumë suksese në të ardhmen / eetimes /