Kur na ndajnë edhe parë orë nga ndërrimi i viteve, ku pritet të trokasë 2020-ta, kryeministri Edi Rama ka zgjedhur që të urojë shqiptarët përmes një video mesazhi.

Kreu i qeverisë ka shpërndarë një video që i dedikohet fëmijëve, ndërsa premton se ky vit do të jetë për ta.

“Për Shqipërinë e 2020 që do të jetë më shumë e fëmijëve”, shkruan Rama.

Kujtojmë se dje në një videomesazh, Rama teksa bëri një bilanc të 2019-ës, premtoi rindërtimin e të gjitha banesave dhe pallateve që u shembën gjatë tërmetit shkatërrimtar të 26 nëntorit.

Për Shqipërinë e 2020 që do të jetë më shumë e fëmijëve❤

Për Shqipërinë e 2020 që do të jetë më shumë e fëmijëve✨?‍♀️❤??‍♂️???✨#TiNukDoJeshKurrëVetëm?☀️

Posted by Edi Rama on Monday, December 30, 2019