Kryeministri Edi Rama i ka akorduar medaljen e artë zjarrëfiksëit Luan Kapaj, i cili u shndërrua në hero gjatë ditëve pas tërmetit.

Për Luanin që do ta kujtoj si një njeri të madh, dhe shpresoj të gjithë ta mbani mend burrin nga Vlora që kërkoi nën gërmadha të shpëtonte jetë duke rrezikuar edhe të tijën. FALEMINDERIT LUAN KAPAJ shkruan Rama.

#TiNukDoJeshKurrëVetëm????Për Luanin që do ta kujtoj si një njeri të madh, dhe shpresoj të gjithë ta mbani mend burrin nga Vlora, që luftoi të shpëtonte jetë duke rrezikuar të tijën deri në fije të perit, e sot është këtu pranë dy njerëzve që pa të s’do i kishin parë më dritën e diellit?FALEMINDERIT? LUAN KAPAJ

Posted by Edi Rama on Monday, December 30, 2019