Sot, në rubrikën ‘Dikur’ do të kthehemi pas në kohë, në ditët kur Presidenti aktual i SHBA-së, Donald Trump ishte në fokus të mediave për daljen dhe fotografimin mes femrave të bukura.

Mes bukurosheve që kanë rrethuar Trump ndër vite, ka qenë edhe një shqiptare, pikërisht Angela Martini. Bukuroshja shkodrane ishte e pranishme në një pritje të organizuar nga vetë Trump, në New York dhe aty nuk u shpëtoi syve të presidentit të Amerikës.