Kryetari i Bashkise Vau Dejes, i shume perfolur dhe akuzuar nga PD, ne nje event te organizuar nga Shoqata Hapat e Lehte ka hedhur firmen publikisht ne kontraten sociale ne kete bashki.

Organiziata ne, nje postim ne rrjetin social facebook ka bashkendare edhe kete event te nenshkrimit te kontrates sociale ku pas hedhjes se firmes kryebashkikut i duhet te mbaje premtimet ne 4 vitet e mandatit te tij si Kryetar i Bashkise Vau Dejes.

Statusi

Me 18 dhjetor 2019, në zyrën “Gratë në Iniciativë” të Qendrës sonë në Bashkinë Vau Dejes, i prezantuam publikisht Kryetarit dhe stafit të Bashkisë axhendën gjinore.

Kjo axhendë është hartuar me pjesëmarrjen e mbi 40 grave dhe vajzave nga te gjitha njësitë administrative të kësaj Bashkie. Nepërmjet këtij prezantimi publik kërkuam nga Kryetari të impenjohet për përmirësimin e situatës së grave referuar kësaj axhende.

Gjatë këtij eventi Kryetari shpalosi përpara të pranishëmve platformën e tij qeverisëse në raport me axhendën gjinore. Ky event u mbyll me sukses, me nënshkrimin e kontratës sociale nga kryetari i kësaj Bashkie Z. Mark Babani.

Image may contain: one or more people
Image may contain: 9 people, people sitting and indoor
Image may contain: 1 person, crowd