Është publikuar videoja e momentit të shoqërimit të aktorit Laert Vasili nga policia.

Në pamjet e publikuara nga Aleanca për Mbrojtjen e Teatrit, shihet se si Vasili merret nga policia, ndërkohë që qëndron mjaft i qetë në këmbë dhe nuk i dallohet asnjë shenjë.

Madje mund të themi që aktori është i pirë nga mënyra se si i ikin këmbët.

Ku, kur dhe si e theu qafën Laert Vasili? PS: Hyri në fuqi ligji kundër shpifjes?

Posted by Aleanca për Mbrojtjen e Teatrit on Sunday, December 22, 2019