Batutat nuk kane munguar ne mbledhjen e keshillit te Bashkise se Shkodres. Ka qene keshilltari i PSD, i cili pas miratimit te paketes fisklae, nuk ka nguruar te beje batuta me kryebashkiaken Voltana Ademi.

Duke iu referuar edhe festave te fundvitit, Krishtlindjes dhe Vitit te ri, ai i eshte drejtuar Ademit: A do darkosh me ne kete vit ?!

Kaq ka mjaftuar dhe te qeshurat nuk kane munguar ne salle, megjithate gjithcka eshte tejkaluar duke vijuar me ceshtje te tjera te diskutuara ne Keshillin e Bashkise se Shkodres.