Nuk kishte dyshime dhe ja arriti. Erkand Qerimaj, ka shkelqyer edhe ne garen e fundit te vlefshme per Lojerat Olimpike te mbajtur ne Katar.

Ai ka arritur te thyeje nje rekord kombetare, nderkohe qe ka arritur te fitoje edhe tre medalje.

Ne nje postim ne rrjetet sociale vete kampioni ka ndare me ndjekesit e tij kete rezultat tejet pozitiv per te.