Antishpifje/ Parlamenti voton me 80 vota pro ligjin për AMA-n

Parlamenti i votoi pasditen e sotme me 80 vota pro ligjin e parë të paketës antishpifje, që është për AMA-n. Edhe pse grupet e interesit ishin kundër dhe gazetarët protestuan, pasi cënohet fjala e mirë, mazhoranca e votoi atë.

Deputeti Ditmir Bushati nuk e ka votuar këtë ligj, duke abstenuar, raporton nga parlamenti gazetarja Esiona Konomi.

Votë kundër kanë hedhur deputetët: Arben Elezi, Alban Zeneli, Halil Jakimi, Korab Lita, Halit Valteri, Arlind Carcani, Klajdi Qama

(Mungojne R. Hajdari, M. Murrizi dhe R. Gjoni)

Votimi
80 pro
14 pro
6 kundër

Ligji

“Projektligji “Për disa ndryshime dhe shtesa në ligjin nr. 97/2013, “Për mediat audiovizive në Republikën e Shqipërisë”, të ndryshuar pdf (Neni 78 i Kushtetutës dhe nenet 55 dhe 73-77 të Rregullores, votim me shumicë të thjeshtë)”/ abcnews.al

5 Comments

  1. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these second life websites and blogs

Leave a Reply

Your email address will not be published.