Anti-shpifja/ Ish-studentja e dhjetorit kundër Ramës, pedagogut ‘fancy’ që i mbështeti me fjalime për lirinë (VIDEO)

Gazetarja e njohur Mimoza Koçiu, ish-studente e dhjetorit ’90, thotë se ndihet e dëshpëruar që pas gjithë këtyre viteve i duhet të ngrihet në protestë për lirinë e fjalës. Dhe mbi të gjitha – thotë ajo – kur përball saj ka një pedagog që në takimet e dhjetorit, mbante në mesin e tyre fjalime mbështetëse, duke iu referuar kryeministrit Edi Rama, në atë kohë pedagog tek Akademia e Arteve.

Mimoza Koçiu: Do doja të merrja fjalët e Carlo Bollinos: “Ne nuk kemi nevojë që qeveria të na bëjë kryeredaktorin”. Është përpjekur në çdo formë ta bëjë. Mbaj mend ERTV-në, ka pasur një faqe që quhej transparenca.al që korrigjonte lajmet tona, që thonin se ishin të rreme. Është anormale të vihet në diskutim fjala e lirë. Unë jam një nga ish-studentet e dhjetorit ’90.

Dhe mbaj mend si na vinte Edi Rama, pedagogu fancy i arteve dhe mbështetja dhe fjalimet që mbante atje na vinte mirë që kishim pedagogët atje. Më vjen keq që unë sot çohem për fjalën e lirë dhe përballë kam pedagogun që mbështeste ne. Ndryshimet janë bërë deri mbrëmë vonë, dhe deri sot në mëngjes, të paktën më erdhi edhe një variant që mbante logon e Partisë Socialiste.

Parlamenti është kthyer në noter të kryeministrit, ndërkohë që parlamenti kontrollon qeverinë. Çfarë do bëjmë ne nëse e kalojnë në Kuvend? Ka instanca të tjera që do të përpiqemi t’i përdorim. Do i kërkojmë presidentit të mos i dekretojë. Do flasim me instancat ndërkombëtare. Do të përpiqemi të jemi të gjithë bashkë, jemi në një mendje se të gjithëve po kërkohet të na kërcënojë. E përshëndes Carlon se është një gazetar me eksperiencë. Faleminderit që je në anën tonë.

15 Comments

  1. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a online game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these Second Life authors and blogs

  2. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a online game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these Second Life websites and blogs

  3. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a video game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these second life authors and blogs

  4. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a video game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these Second Life authors and blogs

  5. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a video game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these Second Life authors and blogs

  6. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a video game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these Second Life websites and blogs

  7. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these sl articles and blogs

  8. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a video game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these sl authors and blogs

  9. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a online game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these second life authors and blogs

  10. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a online game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these second life articles and blogs

Leave a Reply

Your email address will not be published.