Vërshëllimat ndaj himnit francez, UEFA gjobit rëndë FSHF-në

Takimi Shqipëri-Francë, që përkonte dhe me përurimin zyrtar të “Air Albania Stadium”, ka qenë në qendër të vëmendjes të UEFA-s në mbledhjen e fundit të Komisionit të Etikës dhe Disiplinës.

Federata Shqiptare e Futbollit është ndëshkuar me 23.250 euro gjobë nga ana e UEFA-s. Në vendimin e Komisionit të Etikës dhe Disiplinës, sqarohet se me 3250 euro është ndëshkuar hedhja e objekteve në fushën e lojës, ndërsa me 5 mijë euro vërshëllimi i publikut ndaj himnit francez.

Pjesa më e madhe e gjobës, plot 15 mijë euro, kanë ardhur si pasojë e mbylljes së daljeve të “Air Albania Stadium”. FSHF ka 90 ditë kohë për të derdhur në bankë gjobën e marrë.

2 Comments

  1. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a video game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these Second Life articles and blogs

Leave a Reply

Your email address will not be published.