Tashmë thirrjet për dorëheqjen e kryeministrit Edi Rama, janë bërë një ritual në stadiumet e Shqipërisë.
Pasi i prishën propagandën në mbrëmjen e ingaurimit të Stadiumit “Air Albania”, duke thirrur në kor “Rama ik”, tifozët e kanë përsëritur këtë thirrje edhe në derbin e kryeqytetit.

Mbrëmjen e sotme, në ndeshjen mes Tiranës dhe Partizanit, ata kanë shpërthyer sërish në thirrje “Rama ik” (shih videon më poshtë). https://www.facebook.com/tepaekspozuarit/videos/487581208531534/