Përgjatë kohës sa ka qenë kryeministër, Ramush Haradinajn, shpesh herë e kemi parë teksa ka vrapuar gjatë ndonjë organizimi, e duke kënduar nëpër studio televizive.

E përveç vrapimit dhe këndimit, kreu i AAK’së ka demonstruar sot edhe aftësitë e tij prej ish-ushtaraku, duke sfiduar kadetët e FSK’së me pompa.