Ka nje qytet ne Shqiperi te cilit i ka lezet festa, zbukurimi dhe hareja.

Ai eshte padyshim Shkodra, perendesha e bukurise, e cila bahet nuse ne çdo stine duke u mjaftu me pak perkujdesje dhe dashuri.

eetimes sjell fotot e para te zbukurimeve te qytetit marre nga fotoalbumi i Bashkise Shkoder .

Ky eshte vetem nje segment ne qender te qyetit ndersa ne vijmsi do sjellim te tjera shkrepje te cilat fiksojne ditet festive te qytetit tone te zemres.

L'immagine può contenere: notte, tabella, spazio all'aperto e spazio al chiuso

L'immagine può contenere: notte e spazio all'aperto
L'immagine può contenere: tabella e spazio all'aperto
L'immagine può contenere: notte e spazio all'aperto
L'immagine può contenere: notte e spazio all'aperto
L'immagine può contenere: notte e spazio all'aperto