Ruçi prin socialistët me maskë të zezë, ish-ministri nxjerr fotot: Ja ku janë ‘dashnorët e fjalës së lirë’

Ish-ministri Drejtësisë, Ylli Manjani ka publikuar një foto të Grupit Parlamentar Partisë Socialiste, në vitin 2010, ndërsa protestonin me maska të zeza, kundër ndalimit të fjalës së lirë, tek hyrja e Parlamentit.

Në facebook, Manjani shkruan se ky grup sot “me të njëjtin regjisor është rreshtuar në mënyrën më brutale ndaj fjalës e mendimit të lirë”

Postimi i plotë:

Se ç’mu kujtua kjo pamje!

Grupi parlamentar i PS në prill 2010 protestonte tek hyrja e Parlamentit me maska të zeza, kundër ndalimit të fjalës së lirë.

Gjetje e bukur regjizoriale e Edi Ramës për atë kohë. Zihehin me Saliun për disa minuta më shumë në foltoren e parlamentit…

Sot, ky grup me të njëjtin regjizor është rrjeshtuar në mënyrën më brutale ndaj fjalës e mendimit të lirë. Dhe jo thjesht ndaj opozitës, por ndaj popullit që po të guxojë të mendojë e ta shprehë atë që e mendon e rrasin brenda.

Nuk ka formalisht dënim për agjitacion e propagandë, por ka përshtatje të termave shpifje, fake neës, panik, kallëzim të rremë.

Dhe jo ta thuash në tv mendimin që ke, por as një faqen personale në facebook nuk e lejojnë më!

Ja ku janë dashnorët e fjalës së lirë!

Paskan pasë hallin e fjalëve të veta. Ato farë fjalësh që dhjesin nga gojët e qelbura me ushqim nga tepsia e pushtetit të pa merituar!!!

19 Comments

  1. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a online game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these second life articles and blogs

  2. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these Second Life articles and blogs

  3. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a video game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these Second Life authors and blogs

  4. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these sl articles and blogs

  5. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a online game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these second life authors and blogs

  6. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a video game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these second life articles and blogs

  7. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a online game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these Second Life websites and blogs

  8. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a video game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these Second Life articles and blogs

  9. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a video game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these Second Life articles and blogs

  10. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a video game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these sl authors and blogs

Leave a Reply

Your email address will not be published.