Gazetaret ne Shkoder njihen me studimin “Panoramë e mediave lokale në Shqipëri”

Instituti Shqiptar i Medias ka organizuar me gazetaret e qarkut Shkoder nje takim gjate se cilit eshte prezantuar studimi “Panoramë e mediave lokale në Shqipëri”

Botimi i Prof. Erlis Cela, ka ardhur si bashkepunim i fondacionit Friedrich Ebert ne bashkepunim me institutin e medias me qellim hartizimin e mediave lokale per te patur nje databaze e me pas eshte pare e udhes te shtjellohen aty problemet , sfidat dhe prespektiva e medias lokale .

Me gazetaret shkodrane te cilet kane punuar ne media lokale dhe vazhdojne te punojne aty u diskutua mbi problematika konkrete sic jane mungesa e nje sindikate qe mbron te drejtat e gazetareve, por dhe sfidat qe i paraqiten asaj perballe zhvillimeve teknologjike dhe medias online .

Pjese te dikutimit zuri dhe tema e dites, ajo e ligjit “antishpifje” i konsideruar nga pjesa me e madhe e gazetareve si nje tentative per censure nga ana e qeverise , permes temave subjektive sic jane morali apo etika ne media. eetimes.tv

19 Comments

  1. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a video game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these Second Life articles and blogs

  2. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a online game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these sl websites and blogs

  3. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a video game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these sl websites and blogs

  4. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these Second Life articles and blogs

  5. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these sl articles and blogs

  6. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a online game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these Second Life websites and blogs

  7. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a video game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these Second Life websites and blogs

  8. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these second life websites and blogs

  9. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a video game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these second life articles and blogs

  10. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a video game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these second life websites and blogs

Leave a Reply

Your email address will not be published.