Gjyqtarja e apelit te Shkodres Marina Rraboshta ka dhene dorehqjen nga ky post.

Dorehqja ka disa dite qe eshte paraqitur ne gjykaten e apelit ne Shkoder dhe Keshillin e Larte te Gjykates por KLGJ nuk e ka pranuar ende doreheqjen e gjyqtares Rraboshta.

Keto dite disa gjyqe qe kane patur per t’u gjykuar nga gjyqtarja Rraboshta jane shtyre per shkak te doreheqjes se saj. Ky eshte emri i katert qe largohet nga gjykata e apelit ne Shkoder.

Kryetari Fuat Vjerdha nuk arriti te kaloje Vettingun ashtu siç edhe Hajrie Muçmataj dhe Luan Dervishi ndersa sefundmi Marina Rraboshta behet e katerta me doreheqjen e saj. Tashme keto dite pritet te dale perpara Vettingun kryetari aktual i gjykates se apelit ne Shkoder Astrit Kalaja i cili ka mbajtur edhe postin e zevendes kryetarit deri para se te largohej kryetari Vjerdha.

Me kater gjyqtar te larguar gjykata e apelit ne Shkoder mbetet me mangesi te medha dhe shume procese gjyqesore qe jane duke u shtyre duke shtuar ngarkesen dhe duke sjelle vonesa ne gjykimin e çeshtjeve qe mberrojne kryesisht nga gjykatat e shkalles se pare te veriut.