Kryeministri Edi Rama gjatë takimit me ambasadorët komentoi edhe etiketimin e tij që i është bërë kohët e fundit si hoxhë apo prift pas përdorimit të fjalëve të shenjta.

Ai tha se ato janë një pasuri për gjithë njerëzimin dhe nuk janë monopol i atyre që shkojnë në kisha apo në xhami.

“Disa kanë perceptuar te unë një hoxhë apo prift, por fjalët e shenjta nuk janë pronë apo monopol vetëm e atyre që shkojnë në kishë apo xhami, por një mbështetje e madhe për moralin e individit sidomos në këtë rast” tha ai.