Presisdenti I Republikës Ilir Meta ka publikuar në rrjetet sociale një spot, përkrah të cilit shkruan se ftonte qytetarët ta ndiqnin sit ë parin në mbrojtje të Kushtetutës dhe integritetit të Gjykatës Kushtetuese.

“Të nderuar qytetarë,
Ju ftoj të ndiqni me vëmendje dhe durim, spotin e parë në mbrojtje të Kushtetutës dhe integritetit të Gjykatës Kushtetuese”, shkruan Meta.

Të nderuar qytetarë,Ju ftoj të ndiqni me vëmendje dhe durim, spotin e parë në mbrojtje të Kushtetutës dhe integritetit të Gjykatës Kushtetuese.

Posted by Ilir Meta on Tuesday, December 10, 2019