Efektivi i rene ne gremine lihet ne meshire te fatit. Nuk sillet asnje helikopter edhe pse u kerkua per 5 ore me rradhe duke patur parasysh situaten tejet te renduar te efektivit i cili ka rene nga 200 meter lartesi dhe ka thyerje ne gjithe trupin.

Ai pasi eshte nxjerre nga gremina po vendoset ne ambulance dhe do te transportohet me kete mjet drejt spitalit ne Tirane. Udhetimi nga Dukagjini zgjat disa ore dhe situata ne keto rrethana komplikohet komplikohet akoma me shume.