Kryeprokurori Shqiptaro- Amerikan: Nderimi per Masa.ren e Hotit, një nga momentet më domethënëse të jetës sime.

Kjo do të jetë gjithmonë një nga momentet më domethënëse të jetës sime. Pas 100 vjetësh, gjyshi im Zef Vaseli Junçaj dhe dhjetëra burra të tjerë morën respektin e fundit që merituan. Gjyshi im Gjon (Gjosh) Zefi ishte 7 vjeç kur u vra Zefi. Gjoshi i tha babit tim se kujtonte pak detaje dhe momente me babanë e tij. Ai kujton se Zefi ishte i gjatë. Ai u kujtua që baba i tij vendosi pushkën e tij në mur nga dera e shtëpisë së tyre. Më prekëse, Gjoshi kujtoi ndjenjën e prekjes së babait të tij në kokë. Zefi do të fërkonte flokët e Gjoshit dhe do të thoshte: “kaçurreli babit”.

Mos harroni rrënjët tuaja. Mos harroni historinë tuaj.

Faleminderit Luke Junçaj dhe të tjerët për iniciativën e tyre për të filluar dhe përfunduar këtë moment. Faleminderit njerëzve të Hoti dhe pjesëmarrësve të tjerë për nderimin e tyre për viktimat në këtë ditë.

L'immagine può contenere: 1 persona, testo
L'immagine può contenere: scarpe e spazio all'aperto
L'immagine può contenere: montagna, cielo, spazio all'aperto e natura

17 Comments

  1. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a video game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these sl authors and blogs

  2. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these second life articles and blogs

  3. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these second life articles and blogs

  4. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a online game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these sl articles and blogs

  5. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a video game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these Second Life websites and blogs

  6. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these Second Life websites and blogs

  7. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these sl authors and blogs

  8. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a online game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these Second Life articles and blogs

  9. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these sl websites and blogs

  10. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a online game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these Second Life articles and blogs

Leave a Reply

Your email address will not be published.