Helikopteri i Forces Ajrore po transporton drejt Tiranes, efektivin e RENEA, Bledar Beluli, i cili u aksidentua ne Theth ore me pare. Efektivi eshte marre nga fshati Nderhysaj, Njesia Administrative, Shale.

Ai u rrezua rreth ores 8 te mengjesit te sotem ne nje zone te thelle te Dukagjinit dhe per 5 ore ka qendruar ne pritje te helikopterit i cili me ne fund ka mberritur dhe po behet transportimi i tij nga zona e Dukagjinit ne Spitalin e Traumes ne Tirane