Kryeministri Edi Rama ka vizituar sot një prej familjeve e cila është strehaur në banesat sociale në Shkozë, pasi mbeti pa shtëpi nga tërmeti. Rama ka shkuar në banesën e tyre në një prej pallateve në Shkozë dhe ajo që i ra në sy ishte lyerja e shkallëve të pallatit. Ai nuk harroi porosinë që i kishte dhënë Veliajt një javë më parë, duke i thënë se tashmë shkallët shkëlqejnë, por kryetari i Bashkisë Tiranë i tregoi se ishin në një pallat tjetër.