Klouni Erind, i cili një ditë pas tërmetit në Thumanë nxitoi t’i dhuronte buzëqeshje fëmijëve në kamp, sonte në #ShikokushLUAN për të përcjellë më shumë energji pozitive


Video

Klouni Erind, i cili një ditë pas tërmetit në Thumanë nxitoi t'i dhuronte buzëqeshje fëmijëve në kamp, sonte në "Shiko kush LUAN" për të përcjellë më shumë energji pozitive ?

Klouni Erind, i cili një ditë pas tërmetit në Thumanë nxitoi t'i dhuronte buzëqeshje fëmijëve në kamp, sonte në #ShikokushLUAN për të përcjellë më shumë energji pozitive ?

Posted by Top Channel on Saturday, December 7, 2019

Pas tërmetit tragjik të 26 nëntorit ku është mësuar se kanë humbur jetën e 40 veta dhe qindra të tjerë janë plagosur, gjendja është shumë delikate dhe pjesa më e madhe e banorëve po strehohen përkohësisht në çadra.


Sigurisht që të gjithë kanë përjetuar momente tmerri ato 30 sekonda fatkeqe që u mori jetën 40 njerëzve mëngjesin e së martës.

E teksa dhjetëra fëmijë ndodhen në këti çadra të pashpresë dhe thuajse në qiell të hapur, të gjithë po mundohen t’i ndihmojnë sadopak.

një i ri nga Shkodra i njohur si “Kllouni Erind” ka udhëtuar posaçërisht drejt kampit në Durrës për të argëtuar fëmijët. Në këto momente të vështira për ta, ai ka dhuruar pak buzeqeshje per fëmijët.