VIDEO Drama therëse e të moshuarës, i vdiq gjithë familja dhe tërmeti e la të pastrehë, lajmi i kobshëm që i erdhi në sallën e operacionit


Lajmin thotë se ka marrë vesh në sallën e operacionit, ndërsa i nënshtrohej një ndërhyrjeje kirurgjikale dhe pa e marrë mirë veten ka ardhur të qëndrojë pranë plaçkave të saja që janë e vetmja pasuri që i ka mbetur në jetë.
Mes dhjetëra familjeve të mbetura pa strehë në Qytetin Studenti është edhe e moshuara Jeta Tafaji.

Gruaja ka rrëfyer përnjë histori të mbushur me shumë dhimbje dhe vuajtje, që nis me humbjen e shtëpisë në firmat piramidale, më pas vdekjen e bashkëshortit dhe dy fëmijëve nga sëmundjet, për ta mbyllur me lajmin e fundit se ka mbetur e pastrehë.

Jashtë në të ftohtë, fillikat e vetme, pa një njeri pranë, ku të mbështesë kokën e të qajë hallet që e kanë vënë për fund.

Ato pak orendi shtëpiake që i kanë mbetur nga martesa janë hedhur kapicë mbi barin e lulishtes së qytetit studenti fiks para godinës nr 15, ku e moshuara ka jetuar për 22 vite.

Jeta Tafaji nuk ka një familje, pasi familjarët i kanë vdekur. Fillimisht burri e më pas dy fëmijët kanë ikur nga kjo botë, duke e lënë të vetme në dy dhomat me qira në godinën 15 të qytetit studenti.

E si i thonë fjalës kur të vjen e keqja hapi derën, nga sot Jeta Tafaji është zyrtarisht edhe e pastrehë, pasi objekti ku ajo ka jetuar për 22 vite, godina nr 15 është shpallur e pabanueshme dhe do të prishet.

Lajmin thotë se ka marrë vesh në sallën e operacionit, ndërsa i nënshtrohej një ndërhyrjeje kirurgjikale dhe pa e marrë mirë veten ka ardhur të qëndrojë pranë plaçkave të saja që janë e vetmja pasuri që i ka mbetur në jetë.

Të vetmen shtëpi që ka pasur në jetë e humbi në firmat piramidale në vitin 1997. Në kushtet e mungesës së një strehe ajo dhe familja u vendosën në po atë vit në ish konviktin e qytetit studenti pasi bashkëshorti ishte me punë në këtë ndërmarrje.

Prej 24 E moshuara është strehuar provizorisht në qendrën sociale pranë njësisë nr 8 dhe 9, por thotë se nuk mund të jetohet përgjithmonë aty ndaj dhe lutet që të paktën shteti ti mundësojë një dhomë.

22 Comments

 1. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a online game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these sl authors and blogs

 2. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a online game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these second life articles and blogs

 3. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a video game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these Second Life websites and blogs

 4. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a online game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these Second Life authors and blogs

 5. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a video game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these Second Life articles and blogs

 6. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these sl websites and blogs

 7. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a video game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these Second Life authors and blogs

 8. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these Second Life websites and blogs

 9. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these second life authors and blogs

 10. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these Second Life authors and blogs

 11. Your posts in this blog really shine! Glad to gain some new insights about Accounting, which I happen to also cover on my page. Feel free to visit my webpage xrank.cyou and any tip from you will be much apreciated.

 12. Hi, just required you to know I he added your site to my Google bookmarks due to your layout. But seriously, I believe your internet site has 1 in the freshest theme I??ve came across.Metropol Halı Karaca Halı Öztekin ve Selçuklu Halı Cami Halısı ve Cami Halıları Türkiye’nin En Büyük Cami Halısı Fabrikasıyız…

 13. Hi, just required you to know I he added your site to my Google bookmarks due to your layout. But seriously, I believe your internet site has 1 in the freshest theme I??ve came across. Metropol Halı Karaca Halı Öztekin ve Selçuklu Halı Cami Halısı ve Cami Halıları Türkiye’nin En Büyük Cami Halısı Fabrikasıyız…

 14. I have been looking for articles on these topics for a long time. totosite I don’t know how grateful you are for posting on this topic. Thank you for the numerous articles on this site, I will subscribe to those links in my bookmarks and visit them often. Have a nice day

Leave a Reply

Your email address will not be published.