Autoriteti Rrugor Shqiptar njoftoi sot për reshje dëbore në veri të vendit dhe masat që po merren për të lehtësuar qarkullimin.

Në segmentet Mjedë-Pukë-Fushë Arrëz-Kukës është bërë trajtimi me kripë  në vende të veçanta, tha ARRSH.

Temperaturat janë në rritje.

Situata monitorohet dhe kontrollohet vazhdimisht  nga grupet e punës së mirëmbajtjes janë në terren dhe në gatishmëri.