Aksi Shkoder -Koplik, jo pa te drejte konsiderohet si rrugae vdekjes ne Qarkun e Shkodres.

8 eshte numri i te aksidentuarve vetem ne 24 oret e fundit.

Nje dite me pare, 4 persona u plagosen ne afersi te Vrakes ku dy mjete u perplasen me njera tjetren duke shkaktuar edhe plagosjen e pasagjereve te cilet udhetonin ne mjetet respektive.

Nderkohe qe po sot, rreth ores 18:00 dy mjete jane perplasur ne aksin Shkoder – Koplik prane fshatit Shtoj i vjeter, ku serish numri i te aksiduarve eshte 4.

Fatmiresisht nuk ka pasur viktima nga keto aksdente tragjike te cilet ncjerrin ne pah nevojen imediate per te nderhyre dhe marre masa kur jemi vetem pak dite larg fluksit te emigranteve te cilet vizitojne Shkodren ne prag te festave te fundvitit.